Lemmikkitarvikkeita kaikenlaisille lemmikeille Raumalla

Kysy lisää tuotteistamme!
Hilsun Akvaarionurkka Rauman sydämessä

 Hilsun Akvaarionurkka palvelee keskellä Raumaa liki 30 vuoden kokemuksella. Huolehdi lemmikkisi tarpeista ja oikeanlaisesta ravinnosta vaivattomasti. Saat ruokasäkit, lelut ja muut lemmikkitarvikkeet kätevästi yhdestä paikasta. Tilauksesta tarjoamme myös häkit ja terraariot.

Monipuolinen, joustava valikoima

Tuotevalikoimaan kuuluu laajasti lemmikkieläintarvikkeita. Kuului perheeseesi sitten kissa, koira, jyrsijöitä, kaloja tai matelijoilta, eläinkauppa Hilsun Akvaarionurkasta löydät maittavat eväät kaikille.

Koirille ja kissoille

Kissojen ja koirien laadukkaaseen ruokintaan sopivat muun muassa Golden Eagle, Purina Pro Plan, Nestle Oy ja Shetland Eatle -ruoat. Kerro, millainen perheesi päivänsäde on, ja yhdessä sovitamme ruoan lemmikkisi ominaisuuksien mukaan.

Ja koska elämä ei ole pelkkää syömistä, Hilsun Akvaarionurkasta saat myös lelut, harjat, kynsienleikkuuvälineet ja muita tarpeellisia lemmikkitarvikkeita. Esimerkiksi kissanhiekka TidyCat pitää lemmikin tyytyväisenä ja kodin hajuttomana.

Akvaariokalat

Akvaariokalat ja muut akvaariotarvikkeet ovat Hilsun Akvaarionurkan erikoisuus. Täältä saat nopeasti ja vaivattomasti: 

  • akvaariot
  • vedenhoitotuotteet
  • Sluval-suodattimet ja ilmapumput
  • puhdistustarvikkeet
  • akvaariokasvit 
  • akvaariohiekat, koristekivet ja -kannot
  • kalanruokaa (mm. laatumerkit Tropical ja Seral)

Tuotteet toimitetaan muun muassa Suomen akvaariotukusta ja PetBlues-kalatukusta.

Jyrsijät

Jyrsijöille on tarjolla laaja ruokavalikoima. Kanit, marsut, hamsterit ja muut jyrsijät nauttivat esimerkiksi JR-farm-ruuista ja nameista. Valikoimasta löytyvät myös Vitapolin ruoat ja herkut. Kotimainen luomuheinä maittaa varmasti kaikille.

Kurkista aktiviteettilelu- ja majavalikoimaamme. Tilauksesta toimitetaan myös häkkejä.

Käärmeet ja liskot

Matelijat, kuten käärmeet ja liskot, löytävät Hilsun Akvaarionurkasta herkullisia pakastehiiriä ja -rottia sekä suussa sulavia eläviä jauhomatoja. Terraarioita, piiloja ja muita sisustuselementtejä voidaan tilata tarvittaessa. Huomioi kuitenkin, että itse liskoja tai käärmeitä ei toimiteta.

Linnut

Meiltä löydät myös ruokaa pihan pikkulinnuille, undulaateille ja muille lentäville lemmikeille.